JULKISIVUPESUT TURKU, RAISIO, PORI, RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy tekee rakennusten julkisivupesut sekä laivojen pesut Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Suoritamme esimerkiksi kerrostalojen julkisivupesut.

Kuumevesipesurilla julkisivujen rasvaiset ja likaiset pinnat puhdistuvat läpikotaisin. Korkeapainepesurilla hoituvat sammaleiset julkisivut ja katot uuteen ilmeeseen. Korkeapainepesuri soveltuu paitsi julkisivupesuihin myös pintarappausten poistoon.

LAIVAPESUT

Olemme myös laivapesujen ammattilainen. Monipuolisen pesukaluston ja ammattimaisen henkilökunnan avulla laivapesut sujuvat tehokkaasti ja nopeasti. Tarjoamme laivapesut Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT ja ammattitaitoiSET JULKISIVUPESUT TURKU, RAISIO, PORI JA RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Tarjoamme laadukkaat julkisivupesut ja graffitien poistot mm. alueilla Pori, Rauma, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen, Pomarkku, Nakkila, Merikarvia, Ulvila, Karvia, Jämijärvi, Kankaanpää, Siikainen Eura, Eurajoki, Säkylä, sekä koko Satakunta. 

Tarjoamme laadukkaat julkisivupesut ja graffitien poistot mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Paimio, Sauvo, Perniö, Piikkiö, Lieto, Parainen, sekä koko Varsinais-Suomi.