KALUSTO

Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy suorittaa monipuolisella erikoiskalustolla kaikenlaisia teollisuus-, julkisivu-, kone- ja laitepesuja. Olemme myös kaasu-, kemikaali- ja bensasäiliöiden puhdistusten ammattilaisia. Kalustoomme kuuluu myös kuivaimukalusto, tierumpujen ja putkistojen pesuun ja puhdistukseen tarvittavat kalustot.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

VIEMÄRIKUVAUSKAMERAT

· Työnnettävä värivideokamera
· Moottoroitu värivideokamera

KUIVAIMURI

Imurin säiliötilavuus on 15 m ³. Kuivaimuri soveltuu esimerkiksi viljan, tuhkan, purujen ja rakennuseristeiden poistoon. Kuivaimurilla voidaan myös poistaa rakennusten alla olevat maa-ainekset.

YHDISTELMÄ-AUTOT

Useita säiliötilavuudeltaan vaihtelevia yhdistelmä-autoja. Vesipaine 200 bar / 270 l / min.

PYÖRÄKUORMAAJA

Gatepillar 920, pyöräkuormaajassa on trukkipiikit ja 2m³ kauha.

PAINEIMUAUTO 

Säiliötilavuus loka 10m³ (vesisäiliö 10 m³). Vesipaine 200 bar/320 l/minSäiliötilavuus loka 11m³ (vesisäiliö 9 m³). Vesipaine 200 bar/270 l/min. Säiliötilavuus loka 12m³ (vesisäiliö 6 m³). Vesipaine 500 bar/140 l/min tai 200 bar/320 l/min.

SUURTEHOIMUAUTO 

Säiliötilavuudet 8m³ ja 15 m³. Viljat, koksit, tuhkat, sahanpurut, rakennuseristeet, muovirouheet, hiekat, sepelit, sementit, kalkit, sekä kaikenlaiset kuivat ja pölyävät materiaalit.

MAANSIIRTOKALUSTO 

· Pyöräkuormaaja
· Kaivinkone
· Pienoiskaivinkone
· Pienoisteladumpperit
· Pumput ja tarvikkeita
· Laitteet soveltuvat esimerkiksi rakennusten saneerauksiin

KORKEAPAINEKALUSTO 

0-750 bar ja 0-1100 bar. Korkeapaineautoihin on myös liitettävissä vesihiekkapuhalluslaitteet ja muut erikoissuuttimet. Soveltuu laiva-, julkisivu- ja teollisuus- ja putkistopesuihin. Myös vesipiikkaukset ja ruosteen poistot

UHP-KORKEAPAINEPESURI  

500-2500 bar. Esimerkiksi vesipiikkaukseen ja maalinpoistoon.

KUUMAVESIPESURIT

Käytössämme on useita kuumavesipesureita. Samoilla laitteilla voidaan tehdä myös kylmävesipesuja. Öljysäiliöt, raskaiden polttoöljyjen höyrytyksetRasvaiset ja likaiset kohteet, sekä julkisivutGraffititVesihiekkapuhallukset

VAIHTOLAVAT

Kolme akselinen vaihtolava-autoKaksi akselinen vaihtolava-auto. Teemme maansiirtoa, siirtokuljetuksia sekä kuljetamme maa-aineksia kuten jätteitä, hiekkaa, sepeliä ja nurmikkomultaa.

KAIVINKONEET

· Sunward 70
· Pienoisteladumpperi kumiteloilla
· Belijob 1,4 tn

MUUT KONEET

· Juurileikkuri