PESU- JA PUHDISTUSPALVELU TURKU, RAISIO, PORI, RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy on kattavien pesu- ja puhdistuspalvelujen tarjoaja. Toteutamme laiva-, julkisivu-, kone- ja laitepuhdistuksia niin teollisuuden kuin kotitalouksienkin tarpeisin. Toimimme Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Palveluumme kuuluu esimerkiksi teollisuuslaitosten koneiden, laitteiden, lattioiden, seinien ja kattojen puhdistus. Käytössämme olevalla kalustolla puhdistuvat pinnat kuin pinnat. Tuotamme teollisuuden tarpeisiin kattavasti erilaisia pesupalveluja, suoritamme säiliöiden, putkistojen ja julkisivujen puhdistuksia.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS ja ammattitaitoinen PESU- JA PUHDISTUSPALVELU TURKU, RAISIO, PORI JA RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Tarjoamme laadukkaat puhdistus- ja pesupalvelut mm. alueilla Pori, Rauma, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen, Pomarkku, Nakkila, Merikarvia, Ulvila, Karvia, Jämijärvi, Kankaanpää, Siikainen Eura, Eurajoki, Säkylä, sekä koko Satakunta. 

Tarjoamme laadukkaat puhdistus- ja pesupalvelut mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Paimio, Sauvo, Perniö, Piikkiö, Lieto, Parainen, sekä koko Varsinais-Suomi.