MUUT PALVELUT

Monipuolisesti palveleva Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy toimii Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Palovahinkojen jälkisaneeraukset

Yrityksemme suorittaa myös palovahinkojen jälkisaneerauksia. Teemme palosaneerauksia kotitalouksiin, liike-, toimisto ja teollisuuskiinteistöihin.

Palvelemme tarvittaessa 24 h. Soita päivystysnumeroon 02 435 4700 .

Vesipiikkaukset

Yhdistelmäautoilla ja korkeapaineautoilla onnistuvat kätevästi vesipiikkaukset ja ruosteenpoistot säiliöstä. Korkeapaineautoihin liitettävillä vesihiekkapuhalluslaitteilla ja erikoissuuttimilla hoituvat laiva-, julkisivu-, teollisuus-, ja putkistopesut.

Graffitien poistot

Pesemme kuumavesipesurin ja kemikaalien avulla tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti graffitit ja muut töherrykset tarvittavilta pinnoilta. Tarjoamme graffitien poistot Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Vaihtolavat, maansiirrot ja kaivuutyöt

Vaihtolava-autoillamme voidaan hoitaa erilaisten maa-ainesten siirrot, kuten hiekan, sepelin ja nurmikkomullan kuljetukset. Suoritamme kaivuutyöt ja maa-ainesten siirrot esimerkiksi palosaneerauksien tai öljyvuotojen yhteydessä.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS