KUIVAIMUTYÖT TURKU, RAISIO, PORI, RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy tarjoaa mm. rakennuseristeiden, ryömintätilojen ja esimerkiksi viljan kuivaimuroinnit 
Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Suurtehoimurointi voi käsittää esimerkiksi viljan, koksin, tuhkan, purun, rakennuseristeiden, muovirouheiden ja hiekan käsittelyn. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Kuivajätteiden suurtehoimurointi

Kuivaimukalusto on siis tarkoitettu erilaisiin vilja-, ullakkojäte- tai muihin kuivajätetöihin. Suurtehoimuautolla voidaan myös poistaa rakennusten alla olevat maa-ainekset eli ns. ryömintätilatyöt. Tarjoamme kuivajätteiden suurtehoimurointia Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

LAADUKKAAT JA AMMATTITAITOISET KUIVAIMUTYÖT TURKU, RAISIO, PORI JA RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Tarjoamme laadukkaat kuivaimutyöt mm. alueilla Pori, Rauma, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen, Pomarkku, Nakkila, Merikarvia, Ulvila, Karvia, Jämijärvi, Kankaanpää, Siikainen Eura, Eurajoki, Säkylä, sekä koko Satakunta. 

Tarjoamme laadukkaat kuivaimutyöt mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Paimio, Sauvo, Perniö, Piikkiö, Lieto, Parainen, sekä koko Varsinais-Suomi.