VIEMÄREIDEN JA TIERUMPUJEN AVAUS TURKU, RAISIO, PORI, RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Turussa, Raision ja Rauman alueella toimiva Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy suorittaa viemäreiden ja tierumpujen avaukset Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Järjestämme viemäreiden, tierumpujen ja porakaivojen huollot. Myös kerrostalojen pystyviemärilinjojen pesut ja huuhtelut onnistuvat asianmukaisen kalustomme ja osaavan henkilökuntamme avulla. Teemme myös säiliöiden vesipiikkauksia ja ruosteenpoistoja ja esimerkiksi tierumpujen pesut ja avaukset.Imuautoilla sujuvat niin kaivojen ym. lietteiden pumppaukset sekä kuljetukset tehokkaiden pumppujen ja suurten kuljetussäiliöiden johdosta kokonaistaloudellisesti.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Viemärinkuvauskalustolla työt hoituvat kätevästi

Käytössämme olevalla viemärinkuvauskalustollamme saadaan kartoitettua putkistojen kunto. Videonauhoitus auttaa hahmottamaan putkistojen kunnon. Tarjoamme viemärien kuvausta Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

LAADUKAS ja ammattitaitoinen VIEMÄREIDEN AVAUS TURKU, RAISIO, PORI JA RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Laadukas viemärin ja tierumpujen avaus ja kuvaus mm. alueilla Pori, Rauma, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen, Pomarkku, Nakkila, Merikarvia, Ulvila, Karvia, Jämijärvi, Kankaanpää, Siikainen Eura, Eurajoki, Säkylä, sekä koko Satakunta. 

Laadukas viemärin ja tierumpujen avaus ja kuvaus mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Paimio, Sauvo, Perniö, Piikkiö, Lieto, Parainen, sekä koko Varsinais-Suomi.