ÖLJYSÄILIÖIDEN PUHDISTUS TURKU, RAISIO, PORI, RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Länsi-Suomen Pesu- ja Imutyö Oy / Rauman Tankkihuolto Oy suorittaa myös kaasu-, kemikaali-, öljy- ja bensasäiliöiden puhdistukset ja tarkastukset 
Turun, Rauman, Raision, Kaarinan, Naantalin, sekä koko Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Käytössämme on kattavasti erilaisia erikoisvälineitä ja varusteita.

Rauman Tankkihuolto Oy on Tukesin hyväksymä VAK-määräaikaistarkastusten laitos. Rauman Tankkihuolto Oy tarkastaa ja huoltaa IBC-säiliöt/pakkaukset. IBC-säiliö on tarkastettava 2,5 vuoden välein, ja muovisten IBC-pakkausten maksimikäyttöikä on 5 vuotta. Teemme asiakkaiden luona VAK-määräaikaistarkastukset IBC- säiliöille. Näin asiakkaiden ei tarvitse kuljettaa säiliötä toimipisteisiimme. Käytössämme on laadukas ja liikkuva kalusto.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Maanalaisten öljysäiliöiden tarkastuslupa 4904/39/2013

Maanvaraisten öljysäiliöiden tarkastus luvanvaraista, ammattilaisille jätettävää työtä. Säiliöiden tarkastukset ja puhdistukset sujuvat vaivattomasti puhdistusautomme moniosastoisten säiliöiden johdosta. Samalla autolla voidaan puhdistustyön ajaksi ottaa puhdas öljy talteen, jonka jälkeen imuroimme pohjan tarkistuskuntoon ja tarkistamme säiliön kunnon. Työn päätyttyä palautamme puhtaan öljyn tarkastettuun ja hyväksyttyyn säiliöön.

Käytössämme olevalla kuumavesipesurilla voidaan suorittaa öljysäiliöiden puhdistustöitä, minkä ansiosta saamme höyrytettyä esim. raskaat polttoöljyt kätevästi.

IBC-konttien tarkastuslupa 4903/37/2017

Tieliikennelain mukaan kuljetukseen hyväksytyt IBC-säiliöt tulee VAK-määräaikaistarkastaa. Tarjoamme IBC-konttien tarkastukset ja puhdistukset myös asiakkaan luona.

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN ÖLJYSÄILIÖIDEN PESU JA PUHDIStuS TURKU, RAISIO, PORI JA RAUMA, SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Laadukas öljysäiliöiden puhdistus mm. alueilla Pori, Rauma, Kokemäki, Harjavalta, Huittinen, Pomarkku, Nakkila, Merikarvia, Ulvila, Karvia, Jämijärvi, Kankaanpää, Siikainen Eura, Eurajoki, Säkylä, sekä koko Satakunta. 

Laadukas öljysäiliöiden puhdistus mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Paimio, Sauvo, Perniö, Piikkiö, Lieto, Parainen, sekä koko Varsinais-Suomi.